DNA /Gen test -Kropp/diett

Ved hjelp av spytt og vevsprøve som sendes til et laboratorie i Spania, kan du få svar på hva som din kropp responderer best eller dårligst på i forbindelse med ditt kosthold. Er du disponibel for diabetes II?
Hvilken type diett vil kroppen din få best resultat av å gå på. Hvorfor klarer du ikke legge på deg?
Hvorfor klarer du ikke ta av deg? Dette kan være en hjelp til å forstå hvorfor kroppen reagerer som den gjør på diverse matsorter og til endring av livsstil dersom det er nødvendig.
Book online her


BIOslimming


1-4cm reduksjon av midje og lår etter første behandling. Unik formel av alger-planteekstraketer og koffein.
Reduserer Cellulitter, reduserer livvidde,fremmer vektap, detox effekt,vanndrivende,toner og strammer huden,
Fin og kombinere med EXIMIA HR, alene, eller som en kur. 800,-pr gang
Kur a 6g 4400. Kur a 10g 6600. Sammen med Eximia HR77 + 650
Book online her


Eximia + Bioslim - Partytime.

Fin til fest ?
Her får du kombinasjonen av Eximia på valfritt område, og deretter innpakning med vår fantstisk effektive Bioslim. Garantert ned i centimeter på en behandling. NB! Pga fare for dobbelbooking, kan denne beh ikke bookes online
EXIMIA HR77. Dette er den nyeste versjonen av EXIMIA, og den eneste på Sørlandet. Cellulite / Appelsinhud / Figurforming / Oppstramming. I kampen mot Cellulite/ appelsinhud har vi maskinene Eximia og Cavi Lipo. Ved hjelp av Diamantsliping,laserporasjon med lavfrekvent laser,radiolift, lymfedrenasje,og bindevevsmassasje reduserer vi cellulitter og dine kroppsmål. Som regel ser vi målbart resultat etter 1 gang. Resultat etter kur på 10 behandlinger. Mindre Cellulitter, fastere hud, mindre fett og vann, økt forbrenning, mere energi og økt immunforsvar, fordi kroppen bruker mindre energi på problemområdene. www.eximia.no. BIOSLIMMING 1-4cm reduksjon av midje og lår etter første behandling.
Unik formel av alger-planteekstraketer og koffein. Reduserer Cellulitter, reduserer livvidde,fremmer vektap, detox effekt,vanndrivende,toner og strammer huden, Fin og kombinere med EXIMIA HR, alene, eller som en kur.
Book online her


Eximia HR77- Mage/ rygg

NB! Pga fare for dobbelbooking, kan denne beh ikke bookes online. Cellulite
Dette er den nyeste versjonen av EXIMIA, og den eneste på Sørlandet. Cellulite / Appelsinhud / Figurforming / Oppstramming. I kampen mot Cellulite/ appelsinhud har vi maskinene Eximia og Cavi Lipo. Ved hjelp av Diamantsliping,laserporasjon med lavfrekvent laser,radiolift, lymfedrenasje,og bindevevsmassasje reduserer vi cellulitter og dine kroppsmål. Som regel ser vi målbart resultat etter 1 gang.
Resultat etter kur på 10 behandlinger. Mindre Cellulitter, fastere hud, mindre fett og vann, økt forbrenning, mere energi og økt immunforsvar, fordi kroppen bruker mindre energi på problemområdene www.eximia.no
Book online her


Eximia HR77- Rumpe/lår

NB! Pga fare for dobbelbooking, kan denne beh ikke bookes online. Cellulite. Dette er den nyeste versjonen av EXIMIA, og den eneste på Sørlandet. Cellulite / Appelsinhud / Figurforming / Oppstramming. I kampen mot Cellulite/ appelsinhud har vi maskinene Eximia og Cavi Lipo. Ved hjelp av Diamantsliping,laserporasjon med lavfrekvent laser,radiolift, lymfedrenasje,og bindevevsmassasje reduserer vi cellulitter og dine kroppsmål. Som regel ser vi målbart resultat etter 1 gang.
Resultat etter kur på 10 behandlinger. Mindre Cellulitter, fastere hud, mindre fett og vann, økt forbrenning, mere energi og økt immunforsvar, fordi kroppen bruker mindre energi på problemområdene. www.eximia.no
Book online her


Renates signaturbeh. Kroppsinnpakning inkl peeling -

Først skifter du i Spa garderoben. Kroppen skrubbes for døde hudceller, kroppsmaske og ansiktsmassasje
Deretter dusjer du , og blir så smurt inn med bodylotion/suffle fra iKOU
Book online her


Renates signatur Kroppspeeling og massasjebad

Hurricane massasje bad før peelig, slik at hudcellene fjernes mere effektivt. Du blir her skrubbet med havsalt,sukkerpel , kokos eller urter. Dusj og bodylotion til slutt. Vi benytter den fantastiske økologiske serien iKOU
Book online her


Ryggrens 40min

Her utfører vi avrenser , skrubb, utklemming av hudormer/sorteprikker, rensende maske.
Book online her


Lymfedrenasje -

NB! Pga fare for dobbelbooking, kan denne beh ikke bookes online
Book online her


VILTIGO BB Mesoterapi

Vi leverer fargepigmenter inn i huden med microneedeling penn og EFG  Dermowhite serum. Behandlingen gir en umiddelbar og gradvis pigmentering og jevnere hudtone Effekten er der allerede etter første behandling og varer i 3-7dager , men serum effekten er forbedret i ca 2 uker. For å oppnå mer langvarig effekt, anbefales en kur på 5 ganger . Første uken -2 behandlinger , deretter de neste tre behandlingene , hver andre uke. Vedlikeholdsbehandlinger hver 6 uke.
Book online her