Bilde-18.06.2018-22-18-35-300x300.jpg

Else Karin

Medisin Kosmetisk
Spesialsykepleier, hudspesialist og lys- og laserterapeut

Jeg er utdannet som offentlig godkjent sykepleier (1996). Ved siden jobb og familieliv har jeg spesialisert meg i hud, kosmetisk medisin, psykiatri, personalledelse, kompetanseutvikling og ulike naturmedisinske behandlinger.  Jeg liker å berøre mennesker jeg kommer i kontakt med, og i tillegg til å lytte og pleie er jeg genuint interessert i hud helse. Fra 1996 har jeg tatt utdannelse i kraniosakral terapi og naturmedisinsk lymfedrening, og fra Institutt de’Beaute Paris utdannelse i hudpleie og videre i estetisk medisin. Jeg er spesielt interessert sunn hudhelse og jobbet og videreutdannet meg i dette faget kontinuerlig siden 1997. Jeg skjønte tidlig at  det er viktig å ha flere innfallsvinkler på hud og helse for å få gode og langvarige resultater. 

Lys og lysterapi er essensielt i min hverdag og først når jeg i la til lysterapi i mine behandlinger fikk jeg virkelig gode og langvarige resultater. Lysbølger stimulerer og påvirker alle celler, og lysterapi hjelper hver celle til regenerering og optimal virkning som ment fra begynnelsen av, og hver behandling får særdeles god og langvarig resultat. For eksempel vil en manuell lymfedrenering ha effekt noen dager før effekten avtar og tilstanden kommer tilbake. Samme behandling inkludert lysterapi gir bedre effekt og virker lengre, og fungere i uker, opp mot halvannen måned, før behov for ny behandling melder seg. Fra 1999 har medispa behandlinger vært sentralt i min praksis, og etter snart 20 år har jeg god dokumentasjon på det å gi helhetlig behandlinger gir gode og langvarige resultater.  

I 1997 startet jeg Norges første medispa, som ikke har noe med medie å gjøre som mange trodde, men et spa hvor du også får medisinske behandlinger. Jeg elsker hud og har utviklet rene kosmetiske spesialbehandlinger og helhetlige balanserende behandlinger. Siden mange av ingrediensene er mikset sammen i baser og cocktailer som jeg ikke syns er optimale eller fornuftige, har jeg i mange år holdt på å lage egne produkter som virker slik jeg ønsker og i tråd med min helhetlige filosofi, naturlig skjønnhet fra innsiden ut.  

Privat praksis

Jeg har gått over fra å drive stor klinikk til privat praksis, og tilbyr i dag kunden mine behandlinger hos Renates Dagspa fra juni 2018, på AMC Clinique i Arendal sentrum fra 1997 og på det NorskeLegesenteret på Gran Canaria fra 2018.

Kurs, utdanning og hud- og helseakademi

Etter jeg åpnet AMC Clinique fikk jeg flere og flere henvendelser fra leger og sykepleiere som ønsket å bli lært opp i mine kosmetiske og helhetlige behandlinger, som resulterte i at jeg startet Norges første Hudakademi for medisin kosmetiske behandlinger. Jeg fikk i 2011 internasjonale sertifiseringer og lånekasse tilknytning, og åpnet 2 nye filialer, i Vestfold og Gloustershire utenfor Oxford i England. De to sistnevnte foretakene er tatt over av andre aktører, og jeg skal videre fokusere mer på å utvikle FeelGood Lifestyle og Golden Age hudbehandlinger, som er nye innovative spesialbehandlinger, og på kunnskap gjennom å tilby kurser og seminarer for faglig utdanning til sykepleiere, leger, helsepersonell og terapeuter. FeelGood kursene og utdanninger har vi på Gran Canaria.

Book time hos Else Karin / Instagram/ Facebook